LEVERANS 1-4 DAGAR * FRAKT 29 SEK * BETALA MED KLARNA

Leverans och Return

LEVERANS och RETURN

 Normala leveranstider är 1-4 dagar. 

 Vi skickar alla beställningar med Postnord eller DHL.

Paket / beställninga mindre än 34x24x7 cm skickas med Postnord 1:a klass varubrev.

Paket / beställningar större än 34x24x7 cm skickas med DHL.

Normal utleverans från oss sker inom 1-3 dagar. Under reaperioder, onlineevent och dylikt har vi höga orderingångar och då kan utleveransen ta några dagar extra. 

Latalia står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Vi arbetar med fasta fraktavgifter och debiterar endast en frakt per order. Fraktavgiften beror på vilken typ av leveranssätt du väljer. Om Latalia inte kan leverera inom avtalad tid informeras du utan dröjsmål om anledningen till förseningen och vi avtalar en ny leveranstidpunkt. 

  1. Postnord 1:a klass varubrev Paket / beställningar  mindre än 34x24x7 cm

29 sek

Brevet hamnar direkt i  brevlådan

     2. DHL– Hämta varorna på postens utlämningsställe Paket / beställningarstörre än 34x24x7

29 sek

Med DHL skickar vi din beställning till det utlämningsstället närmast din leveransadress.Avisering sker via sms (mobilnummer fylls i innan du slutför ditt köp i kassan).  När vi packat varorna får du en leveransbekräftelse via epost där du får information om din sändnings kolli-ID, vilket ger dig möjlighet att spåra godset på www.dhl.se. Giltig legitimation samt avin eller sms:et ska uppvisas vid uthämtning av försändelsen. Är paketet på något sätt skadat är det viktigt att du inte hämtar ut paketet utan meddelar personalen på postombudet att du vägrar paketet på grund av skada, så skickas det tillbaka till oss.

 

3. Returfrakten  45 SEK 

Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Därför har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. 

Du som kund står själv för returkostnaden till oss. Önskar du att returnera en vara så kontakta vår kundservice support@senset.se så tillhandahåller vi en förbetald retursedel via mejl för utskrift som du debiteras 45 kr för